Dreptul Muncii

Balanta-Justitiei

Cabinetul nostru este axat  pe colaborarea cu persoane juridice, care sunt marea majoritate societati comerciale. Activand in acesta sfera am constatat faptul ca sunt inevitabile interferentele cu raporturile care tin de Dreptul muncii si de Securitate Sociala in care intra direct angajatorii persoane juridice.

Mai mult ca atat, importanta majora a legislatiei din domeniul protectiei muncii si a asigurarilor sociale se face simtita in toate sferele de activitate. Persista o necesitate acuta a adaptarii permanente la desele si diversele modificari a legislatiei din acest domeniu. Un procent foarte mare a populatiei este afectat direct de aceste modificari.

Constatam ca la nivelul diverselor institutii de stat, a companiilor mixte si chiar la nivelul diferitor societati comerciale nu sunt corect aplicate directivele legislatiei Uniunii Europene in domeniul muncii si securitatii sociale.

Noi oferim urmatoarele servicii:

- Consultanta privind raporturile de munca si obligatiile angajatorilor si angajatilor
- Redactarea contractelor colective de munca si a contractelor individuale de munca
- Stabilirea atributiilor angajatilor si managementul resurselor umane in cadrul fisei postului
- Asistenta pentru persoane fizice si juridice in fata autoritatilor compentente din Romania privind dreptul muncii
- Consultanta pentru incheierea contractelor individuale de munca
- Asistenta si reprezentare in litigii de munca, in fata instantelor de drept comun
- Asistenta si reprezentare in litigii privind repararea prejudiciului suferit de angajat, repararea prejudiciului cauzat angajatorului
- Asistenta si reprezentare in litigii in legatura cu atragerea raspunderii salariatului pentru incalcarea clauzelor contractului de munca si a clauzelor de confidentialitate
- Asistenta si reprezentare  in contestatii impotriva decizielor de concediere a salariatului si in contestatii impotriva deciziei de aplicare a sanctiunii disciplinare.