Dreptul Familiei
imagine_cartiAvand in vedere specificul psihologic accentuat al acestui domeniu juridic care reglementeaza relatiile privind casatoria, familia si protectia copiilor, noi incercam sa promovam relatii de mediere, intelegere si sa oferim o concilierea psihologica specifica adaptata la fiecare client sau speta in parte.
Astfel, noi punem accent in principal pe CONSULTANTA PROFESIONISTA acordata anticipat oricarei decizii sau actiuni in instanta sau in relatie cu oricare institutie a statului.

La cererea clientilor, elaboram OPINII JURIDICE.

In general, optam pentru PROCEDURA MEDIERII si oferim consultanta si sprijin  in vederea solutionarii conciliante si amiabile a diferendelor cu scopul de a evita promovarea ulterioara a litigiilor. In situatia in care metoda medierii este inaplicabila in speta, asiguram reprezentarea si asistenta in fata instantelor de judecata.
DOMENIILE IN CARE OFERIM SERVCII DE REPREZENTARE SI ASISTARE
Asiguram reprezentarea si asistarea in fata instantelor de judecata de drept comun si in fata institutiilor publice care pot fi implicate conform CODULUI FAMILIEI si conform Legii 273/2004 privind regimul juridic al adoptiei si conform Legii 271 din 2004 privind promovarea drepturilor copilului.

Asistarea si reprezentarea clientilor in litigii privind:
- divort
- anularea casatoriei
- partaj bunuri comune ale sotilor
- tagada paternitatii
- actiune in stabilirea paternitate
- stabilirea sau modificarea pensiilor de intretinere
- adoptie
- custodie minori


ASISTENTA IN CADRUL PROCEDURII DE EXECUTARE SILITA
- investirea cu formula executorie a hotararilor judecatoresti
- reprezentarea clientilor in vederea indeplinirii procedurilor de punere in executare silita a hotararilor judecatoresti, in cazul partajelor sau a obligarii la plata pensiilor de intretinere si asigurarea colaborarii cu executorii judecatoresti in aceste demersuri.