Avocatul familiei

imagine_cartiVa prezentam noul program de servicii destinate exclusiv persoanelor fizice si membrilor familiilor acestora, denumit de noi „Avocatul Familiei”.

Sarcina principala propusa in cadrul programului Avocatul Familiei este de a oferi clientului si familiei sale siguranta juridica a raporturilor juridice in care se afla.  

Pentru evitarea oricaror situatii conflictuale si a neintelegerilor, orice cetatean,  poate  solicita anticipat sfatul avocatului.

Avocatul Familiei isi propune sa reprezinte clientul si sa apere interesele acestuia si a familiei sale la aparitia situatiilor conflictuale. Si, de asemenea sa consulte clientul si familia acestuia pentru evitarea oricaror consecinte juridice negative ale actiunilor sau inactiunilor acestora.

Avocatul Familiei propune urmatoarele servicii:

- Consultatii juridice privind bunurile proprii si/sau comune ale sotilor
- Consultatii juridice privind testamente, mosteniri si donatii
- Divorturi si partaje
- Dezbateri succesorale
- Refacerea prin instanta sau la cerere a documentelor pierdute
- Consilierea clientului si a membrilor familiei acestuia la semnarea contractelor de asigurare de viata sau pentru bunuri mobiliare si imobiliare, pentru copii
- Consultanta privind inchirierea, vanzarea bunurilor mobiliare si imobiliare proprii
- Consultatii privind achizitiile imobiliare ale clientilor
- Asistenta clientului si/sau a membrilor familiei sale in caz de arest sau retinere


Programul Avocatul Familiei prevede posibiltatea clientului si a fiecarui membru al familiei acestuia sa ia legatura cu avocatul si sa beneficieze de consultatie juridica detaliata si profesionala referitor la cazul intervenit.

In caz de necesitate, avocatul familiei se va deplasa de urgenta la locul incidentului pentru oferirea ajutorului juridic Clientului sau membrului familiei sale in urmatoarele cazuri:

- Accident sau incident in trafic
- Retinerea sau arestul Clientului sau a oricarui membru al familiei sale
- Alte situatii care impun urgenta

In cazul in care succesul procesului sau diferendului dumneavoastra este indoielnic, puteti fi sigur ca avocatul dumneavoastra va va oferi spre analiza mai multe variante, iar alegerea finala va apartine.

Daca doriti sa primiti mai multe informatii cu privire la acest program va rugam sa ne contactati.